ÖZEL GÜN BAĞIŞI
Özel Günlerde Sevdiklerinizle Bir Çocuğun Gülümsemesini Paylaşmak İster Misiniz?
Babalar Günü, Doğum Günü, Yeni İş Tebriği, Yeni Yıl, Sevgililer Günü, Anneler Günü gibi özel günlerde sevdikleriniz ya da kendiniz için ‘Kendi Hayatınızın Lideri Olun’ seminer bağışı yaparak bilgiye kaynak ayıramayan yerlerdeki minik kardeşlerimizi bilginin ışığı ile buluşturmamıza destek olabilirsiniz.
‘Kendi Hayatınızın Lideri Olun’ semineri içeriğimizde ‘Dürüstlük, İş Kalitesi, Hoşgörü, Yurt Sevgisi ve Girişimcilik’ konularını hikayeler ile zenginleştirerek anlatmaktayız.
TR60 0006 2000 4110 0006 2932 74 IBAN numarasından bağış yaptıktan sonra bilgi@ugurbocekleri.org e-posta adresine dekontunuzu ve hediye edilen sertifikanın ulaşmasını istediğiniz adresi, ad – soyad ekleyerek ulaştırdığınız da sertifikanızı sizlere göndermekteyiz.
‘Sertifikanızda hangi okulda, kaç kişiye seminer verildiği bilgisi bulunacaktır.’
Destek olduğunuz kişinin adına seminer bağışı yapıyorsanız o kişiye aşağıda örneğini gördüğünüz sertifikayı iletmekteyiz.
– 250 TL bağışınızda; e-sertifikanızı anında e-posta adresinize gönderebiliriz.
– 280 TL bağışınızda; e- sertifikanız ile birlikte, sertifikanızın isme özel hazırlanmış halini basılı olarak belirteceğiniz adrese gönderebiliriz. Kargo ulaşma süremiz 3 – 5 gün olarak değişmektedir.
Bağışlarınız ile ilgili tüm detaylı bilgiye ve aklınıza takılan tüm sorular için elifozdem@ugurbocekleri.org e-posta adresine ulaşabilirsiniz.